Boka biljetter till Museum

Museum

Varje konstälskare och historie-entusiast bör avsätta tid till att besöka två av världens mest otroliga konstmuseer: Uffizierna och Galleria dell'Accademia i Florens. Dessa gallerier stoltserar med mästerverk som "Venus födelse" av Botticelli och Michelangelo's skulptur "David". Boka din ”gå före i kön” biljett här!

Museum
 
Uffizierna - guidad tur

Uffizierna - guidad tur

Entrébiljett inklusive rundvisning med auktoriserad guide! Uffizierna är utan tvekan den största sevärdheten i Florens! Detta enorma konstmuseum hyser vackra målningar och konstverk från den italienska renässansen och barocken. Gå före i kön till Uffizierna med en förbokad biljett.

Från 421 kr
Uffizierna VIP - liten grupp

Uffizierna VIP - liten grupp

Besök Uffizierna i Florens, ett av de äldsta konstmuseerna i världen och ett absolut måste när du är i Florens. Vår guide ger dig en 2 timmars VIP rundtur bland galleriets alla mästerverk, max 6 deltagare per tur. Boka biljetter nu!

Från 529 kr
Guidad tur i Galleria dell'Accademia

Guidad tur i Galleria dell'Accademia

Accademia stoltserar med många av Florens fantastiska konstskatter, exempelvis Michelangelo's mästerverk, statyn av David. Detta världsberömda konstmuseum är ett måste, när du befinner dig i renässansen födelsestad. Boka din ”gå före i köerna”-biljett inklusive guidad rundvandring här!

Från 367 kr
08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till varukorgen