En smak av Florens

Det finns knappast ett bättre sätt att uppleva ett land eller en stad än genom dess matkultur! Därför har vi här samlat olika läckra och välsmakande mat turer och turer inklusive vinprovning i Florens och Toscana, så att du kan äta och dricka din väg genom regionen och få en smak av Florens!

En smak av Florens
 
Matmarknad i Florens

Matmarknad i Florens

Följ med till Sant'Ambrogio matmarknad i Florens och botanisera bland marknadsstånden och utforska de italienska mattraditionerna i en liten grupp och med en lokalguide. Denna 3 timmars tur är ett måste för alla matälskare! Boka dina biljetter redan nu!

Från 964 kr
Florens matkultur på cykel

Florens matkultur på cykel

Upplev Florens matkultur på en rolig och informativ cykeltur! Kombinera en cykeltur i den italienska renässansens pärla Florens med information om regionens kulinariska läckerheter. Missa inte denna roliga och annorlunda sightseeing tur; Florens mat på cykel, boka dina biljetter här!

Från 434 kr
Vinprovning i Florens

Vinprovning i Florens

Följ med på vår tur Vinprovning i Florens och upptäck Toscanas fantastiska viner! Vi får smaka på fina italienska viner i traditionella italienska vinbarer. Alla turer sker i små grupper och vår guide och vinexpert tar oss med till vinbutiker och vinbarer av hög kvalitet. Beställ dina biljetter redan nu!

Från 380 kr
08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen