Florens matkultur på cykel

Från kr 476
Upplev Florens matkultur på en rolig och informativ cykeltur!

Kombinera en cykeltur i den italienska renässansens pärla Florens med information om regionens kulinariska läckerheter. Missa inte denna roliga och annorlunda sightseeing - boka dina biljetter här!

Vad ingår?
- 3 timmars guidad cykeltur i Florens (ca 9 km)
- Provsmaka några av Florens mest kända kulinariska läckerheter
- Besök några av Florens stora sevärdheter
- Garanterat maxantal är 12 personer per tur
- Gratis utlåning av barncyklar, barncykelstolar och hjälmar

Ät och cykla din väg genom Florens
Cyckelturen startar vid en av de charmigaste katedralerna i världen, "Duomo", med dess världsberömda kupol, följt av ett besök i Beccaria kvarteren där vi får smaka en traditionell italiensk bakelse. Vi fortsätter till det berömda San Niccolo 'distriktet där vi får njuta av en traditionell schiacciata all'olio (platt salt bröd med olivolja), som lokalbefolkningen brukar köpa varje dag.

Under turen passerar vi flera historiska platser i Florens som: Piazza della Repubblica, Ponte Vecchio, Piazza della Signoria och det vackra San Niccolo distriktet! Du får veta mer om de mest populära sevärdheterna i staden och om den lokala mattraditionen; till exempel hur gelato är kopplad till Florens, samt varför det toskanska brödet är osaltat och mycket mer.

Höjdpunkter: Santissima Annunziata, Ponte Vecchio, Santa Croce Square, SM Novella Square, katedralen "Duomo" i Florens, Republiktorget, Signoria-torget, Porcellino marknaden och San Niccolo distriktet.

Guidning på engelska.

Hur får jag mina biljetter?
Strax efter att du har slutfört din beställning online, skickar vi en e-biljett/voucher till din e-postadress som en bifogad PDF fil. Denna voucher skriver du ut och tar med på turen.

Var startar turen?
Turen startar vid Via dei Cimatori, 9-red. Vänligen möt upp 15 minuter före avgång.

Hur lång tid varar turen?
Ca 3 timmar.

Vilken svårighetsgrad är det på cykelturen?
Lätt.

Finns det barnbiljetter?
Ja, barnpriser för barn mellan 6-12 år. Barn mellan 3-5 år följer med gratis i sällskap med betalande vuxen (i barnstol).

OBS! Om ditt barn är under 10 år, är det ett krav att han/hon kan köra sin cykel helt utan hjälp. Arrangören Italy Segway Tours har rätt att neka ditt barns deltagande på turen, om de ser att barnet inte kan möta de säkerhetskrav som finns. I dessa fall ges ingen återbetalning.

Öppettider

Måndag - lördag kl 10.00.

Direkt bekräftelse

Skriv ut e-biljett

Öppettider

Vägbeskrivning

Florens matkultur på cykel

Adress
Via dei Cimatori, 9-red 50122 Florens

×