Heldagstur till Siena, Montalcino & Val D'Orcia

Från 877 kr

Detta är en helt ny produkt i vårt sortiment som du redan nu kan boka biljetter till - information på svenska kommer att finnas tillgänglig snart.

Denna heldagstur utanför Florens till vackra kulturlandskapet Val D'Orcia är fylld med konst, kultur, smakprov av lokala tilltugg och fantastiska viner. Följ med på en minnesvärd utflykt som kombinerar den vackraste landsbygden och de charmigaste städerna med spännande historia, arkitektur och lokalt vin i Toscana.

Höjdpunkter:
- Res i en bekväm buss eller minibuss med luftkonditionering
- Vinprovning i Brunello di Montalcino & Nobile di Montepulciano
- Tid på egen hand i vackra Montalcino
- Tid på egen hand i Montepulciano
- Tid på egen hand i Pienza

Heldagsutflykt i Val D'Orcia i Toscana
Dagen börjar i centrala Florens och bussen tar dig ut i det vackra landskapet. Första stoppet blir ett besök i en vinkällare i Montalcino där du får provsmaka ett urval av lokalt producerade viner. Det blir även tid att på egen hand besöka den charmiga byn och dess fästning.

Därefter besöker du Pienza och Montepulciano, två konstnärliga juveler och städer som så tydligt representerar landskapet Val d'Orcia. Pienza är en perfekt kombination av arkitektonisk skönhet och harmoni. De flesta av gatorna med imponerande namn har utsikt över det fantastiska landskapet i Val d'Orcia. Unika smaker, dofter och smaker kompletterar detta naturliga och konstnärliga arv. Pienza är kanske mest känd för den typiska Pecorino-osten.

Dagen avslutas med ett besök i Montepulciano, hem för det berömda vinet Nobile di Montepulciano, en viktig symbol för staden. Du får provsmaka vinet i en lokal vingård.

Hur får jag mina biljetter?
Strax efter att din bokning är slutförd skickas din e-biljett direkt till din e-post, det är bara att skriva ut den och ta den med på utflykten.

Var börjar turen?


Hur lång tid varar turen?
Ca 12 timmar.

Finns det barnbiljetter?
Ja, för barn mellan 3-12 år. Barn under 3 år följer med gratis, i sällskap med en betalande vuxen.

Öppettider

The tour operates on Tuesday, Thursday and Saturday at 8:30 AM.

Boka

sön, 23 feb 2020

Direkt bekräftelse

Skriv ut e-biljett

Öppettider

Vägbeskrivning

Heldagstur till Val D'Orcia: Montalcino, Montepulciano & Pienza

Adress
Viale Fratelli Rosselli, 5 50144 Firenze

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!