Sightseeing

Upplev det bästa av Florens! Följ med på någon eller några av våra populära guidade turer till fots, på cykel eller varför inte på en segway! Besök Uffizierna, katedralen, Palazzo Vecchio och mycket mycket mer. E-biljetter till din inkorg.

Sightseeing
 
Florens höjdpunkter

Florens höjdpunkter

Den här turen är en perfekt introduktion till en av Europas vackraste städer, Florens, känd för sin konst och arkitektur från renässansen och barocken. Din roliga och kunniga guide tar dig med på en promenad genom hjärtat av staden och presenterar dig för Florens höjdpunkter. Boka din tur redan idag!

Från 398 kr
Katedralen Duomo i Florens

Katedralen Duomo i Florens

3.0
(1)

Följ med på en fascinerande guidad rundtur i katedralen Duomo i Florens och lär dig mer om italienska renässansens giganter som Brunelleschi och Giotto. Katedralen är den mest besökta och mest populära attraktion i Florens. På denna utflykt går du med din prioriterade entrébiljett, rakt in i Duomo och förbi de långa köerna! Boka redan idag!

Från 690 kr
Florens på en Segway

Florens på en Segway

Upplev Florens på ett nytt och roligt sätt! Kör runt längs vackra gator och torg på en Segway. Din erfarna guide tar dig genom staden, lugnt och säkert, och berättar samtidigt om stadens historia och kultur. Boka dina biljetter redan idag!

Från 877 kr
Kvällstur i Florens på en Segway

Kvällstur i Florens på en Segway

Upplev renässansens födelseort på kvällen, när Florens berömda gator och torg är vackert upplysta och som mest förtrollande. Vår 2,5 timmes kvällstur på Segway är ett oförglömligt sätt att se Florens. Boka online och se till att du har en plats på denna roliga och lärorika utflykt!

Från 760 kr
Florens på cykel

Florens på cykel

Upplev Florens på cykel! Att cykla i en ny stad är både roligt och en aktiv sightseeing. Florens är relativt säker att cykla i, och våra vägar är noga utvalda för att det ska vara en rolig och säker tur för hela familjen. Barn 3-5 år följer med gratis. Boka din cykeltur redan idag!

Från 410 kr
Katedralen Duomo & Brunelleschis kupol - Gå före i kön

Katedralen Duomo & Brunelleschis kupol - Gå före i kön

Gå förbi de notoriskt långa köerna och få tillträde till Brunelleschi kupol direkt! Din guide leder dig till toppen av den högsta byggnaden i Florens, där du får njuta av den magnifika utsikten över staden och Toscana. Boka biljetter till katedralen Duomos kupol nu!

Från 877 kr
Florens Hop-On Hop-Off

Florens Hop-On Hop-Off

Utforska fantastiska Florens med Hop-on Hop-off bussarna! Sightseeing har aldrig varit så enkelt! Välj mellan 24, 48 eller 72-timmars biljetter, med obegränsade resor längs tre busslinjer. Barn under 5 år åker gratis! Boka biljetter hemifrån!

Från 269 kr
08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen