Sök biljetter

Varför handla hos oss?

Biljetter i Florens – Toscanas Pärla

Välkommen till FlorensBiljetter.se, den nya bokningssidan för dig som önskar biljetter till sightseeing, sevärdheter och höjdpunkter i Florens och Toscana.

Här kan du enkelt, snabbt och säkert köpa biljetter till bland annat Florens vackra katedral, konstgallerier som Uffizierna och Galleria dell'Accademia. Besök Palazzo Vechio eller upplev Toscanas berömda vin- och matkultur. Du kan utforska Florens på en Segway eller på någon av våra populära guidade sightseeing turer till fots eller med cykel.

  • Över 3,4 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100 % säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Galleria dell'Accademia

Från kr 277

Besök det fantastiska konstmuseet Galleria dell'Accademia i Florens! Med denna biljett får du snabbare entré till museet och har mer tid att beundra de stora statyerna och målningarna från 1500-talet. Om du älskar kultur, konst och vill se något som verkligen representerar Florens konstnärliga sida, är detta en plats att besöka!

Höjdpunkter

- Snabbare inträde till Accademia Gallery
- Beundra Michelangelos staty 'David'
- Se renässansmålningar från 1500-talet
- Njut av konstverk av bland andra Botticelli
- Vandra runt i museet i din egen takt

Vad kan jag förvänta mig?

Galleria dell'Accademia är ett världsberömt konstmuseum - så pass att köerna utanför ibland ringlar sig runt byggnaden. Detta är inte förvånande med tanke på konstverkens rykte och kaliber. Med dessa förbokade inträdesbiljetter har du prioriterad entré och kan spendera din tid med att beundra konsten snarare än att vänta i kö.

Accademia öppnade på 1780-talet som en undervisningsanläggning för studenter vid konstakademin. Om du idag nämner Accademia Gallery, kommer de flesta konstälskare som känner till denna plats att nämna Michelangelos 'David'; hans berömda och mycket detaljerade staty, som mäter drygt 5 meter. Statyn sägs vara en symbol för den florentinska republikens kamp mot dess större rivaler i det förflutna, precis som den bibliska David kämpade mot jätten Goliat.

Förutom 'David' finns det en annan berömd staty av Michelangelo att beundra: statyn 'Slavar', som är en uppsättning av figurer fångade i marmor. Det som kanske är mest imponerande är att Michelangelo inte slutförde detta konstverk och ändå gör det ett så stort intryck.

Du kan även beundra 1500-tals målningar av konstnärer som Botticelli, Ghirlandaio och Uccello, men det är med stor sannolikhet att det är statyerna i Galleria dell'Accademia som lämnar det största intrycket när du lämnar museet!

Hur fungerar det?

Strax efter att din beställning är skickas din e-biljett till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta den med dig till museet - eller visa e-biljetten i din telefon.

Vad gör jag när jag kommer fram?
Du byter ut din e-biljett till en pappersbiljett på biljettkontoret mittemot museet. Biljettkontorets adress finns på din e-biljett. Sedan använder du ingången 'Priority Entrance for Reserved Ticket holders' - och går in!

Viktig information

- Notera att det kan uppstå kö och väntetid till biljettkontoret där du ska hämta ut pappersbiljetten. 
- Det är inte tillåtet att ta med dryck - det enda undantaget är en halvliters vattenflaska.

Biljettkategorier

Vuxen (18+)
Barn/ungdom (6-17): Gratis, men behöver en biljett*
Barn (0-5): Gratis, behöver ingen biljett

*Barn/ungdomar i åldern 6-17 kan hämta en gratis biljett i biljettkontoret - på samma ställe där du byter ut din e-biljett mot en pappersbiljett.
Barn 5 år eller yngre behöver inte en biljett och följer med utan kostnad i sällskap med vuxen betalande.

Öppettider

Måndag: Stängt.
Tisdag & torsdag: 8:15-22:00.
Onsdag & fredag-söndag: 8:15-18:50.

Direkt bekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Öppettider

Vad ingår i priset?

- Snabbare inträde till konstmuseet.
- Entré till tillfälliga utställningar när de finns tillgängliga.

Vägbeskrivning

Galleria dell'Accademia

Adress
Via Ricasoli 58 50122 Florence

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!