Uffizierna

Bege dig tillbaka i tiden och fördjupa dig i renässanskonsten i konstgallerierna Uffizierna! Inuti detta museum hittar du underbara skatter av da Vinci, Raphael och Rembrandt, bland andra. Tillbringa dagen bland Florens konst och beundra fascinerande konstverk, statyer och målningar!

Höjdpunkter

- Snabbare inträde till Uffizierna
- Se konst av da Vinci, Raphael & Rembrandt m fl
- Utforska de nya gallerierna tillägnade Caravaggio
- Förgyll ditt besök med en engelsktalande audioguide

Vad kan jag förvänta mig?

Konstverken inne i Uffizierna kan vara hisnande och inspirerande på en gång. När du är i Florens är Uffizigalleriet ett ställe du bara bör besöka. Du får snabbare inträde till museet med denna biljett - och får mer tid till att beundra den underbara konsten.

Inne i museet flanerar du över de vackra mönstrade golven medan dina ögon upptäcker de fantastiska statyerna och målningarna. Varje rum rymmer unika renässans- och barockskatter. Se särskilt till att utforska de nya lokalerna tillägnad Caravaggio.

När du vandrar runt i museet ser du konstverk av da Vinci, Dürer, Rembrandt och många andra begåvade konstnärer. I ett av gallerierna hittar du ett av de många mästerverk av Michelangelo: den cirkulära målningen 'Holy Family' (eller Doni Tondo), som är 120 centimeter i diameter. I ett annat rum kan du spendera tid på att beundra Raphaels porträtt av två män från den berömda och inflytelserika Medici-familjen: påven Leo X och hans kusin, som senare blev påven Clement VII.

Uffizierna är konst, historia och kunskap på ett och samma ställe. Här är din chans att upptäcka denna pärla i Florens!

Hur fungerar det?

Strax efter att din beställning är skickas din e-biljett till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta den med dig till museet - eller visa e-biljetten i din telefon.

Hur fungerar det på plats?
Du byter ut din e-biljett till en pappersbiljett vid ingång/dörr 3. Därefter går du till ingång/dörr 1;  'People with Reservation' - och går in! Kom ihåg att ta med ett giltigt foto ID! 

Biljettkategorier

Vuxen (18+)
Barn (0-17): Gratis.

Öppettider

Tisdag-söndag: 8:15-18:50.
Måndag: Stängt.

Boka
Från 491 kr

sön, 28 apr 2024

Direktbekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Öppettider

Vad ingår i priset?

- En biljett med snabbare inträde till Uffizigalleriet.
- En audioguide-app på engelska.

Vägbeskrivning

Uffizierna

Adress
Piazzale degli Uffizi 6 50122, Florence

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!