Sök biljetter

Varför handla hos oss?

Biljetter i Florens – Toscanas Pärla

Välkommen till FlorensBiljetter.se, den nya bokningssidan för dig som önskar biljetter till sightseeing, sevärdheter och höjdpunkter i Florens och Toscana.

Här kan du enkelt, snabbt och säkert köpa biljetter till bland annat Florens vackra katedral, konstgallerier som Uffizierna och Galleria dell'Accademia. Besök Palazzo Vechio eller upplev Toscanas berömda vin- och matkultur. Du kan utforska Florens på en Segway eller på någon av våra populära guidade sightseeing turer till fots eller med cykel.

  • Över 3,4 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100 % säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Uffizierna

Från kr 387

Bege dig tillbaka i tiden och fördjupa dig i renässanskonsten i konstgallerierna Uffizierna! Inuti detta museum hittar du underbara skatter av da Vinci, Raphael och Rembrandt, bland andra. Tillbringa dagen bland Florens konst och beundra fascinerande konstverk, statyer och målningar!

Höjdpunkter

- Snabbare inträde till Uffizierna
- Se konst av da Vinci, Raphael & Rembrandt m fl
- Utforska de nya gallerierna tillägnade Caravaggio
- Förgyll ditt besök med en engelsktalande audioguide

Vad kan jag förvänta mig?

Konstverken inne i Uffizierna kan vara hisnande och inspirerande på en gång. När du är i Florens är Uffizigalleriet ett ställe du bara bör besöka. Du får snabbare inträde till museet med denna biljett - och får mer tid till att beundra den underbara konsten.

Inne i museet flanerar du över de vackra mönstrade golven medan dina ögon upptäcker de fantastiska statyerna och målningarna. Varje rum rymmer unika renässans- och barockskatter. Se särskilt till att utforska de nya lokalerna tillägnad Caravaggio.

När du vandrar runt i museet ser du konstverk av da Vinci, Dürer, Rembrandt och många andra begåvade konstnärer. I ett av gallerierna hittar du ett av de många mästerverk av Michelangelo: den cirkulära målningen 'Holy Family' (eller Doni Tondo), som är 120 centimeter i diameter. I ett annat rum kan du spendera tid på att beundra Raphaels porträtt av två män från den berömda och inflytelserika Medici-familjen: påven Leo X och hans kusin, som senare blev påven Clement VII.

Uffizierna är konst, historia och kunskap på ett och samma ställe. Här är din chans att upptäcka denna pärla i Florens!

Hur fungerar det?

Strax efter att din beställning är skickas din e-biljett till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta den med dig till museet - eller visa e-biljetten i din telefon.

Hur fungerar det på plats?
Du byter ut din e-biljett till en pappersbiljett vid ingång/dörr 3. Därefter går du till ingång/dörr 1;  'People with Reservation' - och går in! Kom ihåg att ta med ett giltigt foto ID! 

Biljettkategorier

Vuxen (18+)
Barn (0-17): Gratis.

Öppettider

Tisdag-söndag: 8:15-18:50.
Måndag: Stängt.

Direkt bekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Öppettider

Vad ingår i priset?

- En biljett med snabbare inträde till Uffizigalleriet.
- En audioguide-app på engelska.

Vägbeskrivning

Uffizierna

Adress
Piazzale degli Uffizi 6 50122, Florence

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!